** نکات مهم جهت استفاده بهینه از سامانه **
- جهت تعریف اتاق جلسات لطفاً با کارشناس انفورماتیک دانشکده/واحد خود تماس بگیرید. همچنین می توانید با آدرس ایمیل netaut.ac.ir مکاتبه نمایید.
این آدرس می بایست به شرکت کنندگان اعلام شود.
- دسترسی میزبان جلسه به اتاق جلسه با نقش میزبان (Host) و با نام کاربری و کلمه عبور ایمیل دانشگاه خواهد بود. از بخش Registered Users وارد شوید.
- سایر افراد و دانشجویان می توانند با نام خود و به صورت مهمان (Guest) وارد جلسه شوند و یا دسترسی مربوط به آنها توسط ادمین دانشکده تعریف گردد. در حین جلسه میزبان می تواند نقش افراد را تغییر دهد.
- میزبان جلسه می بایست پیش از سایرین وارد جلسه شود و سایر شرکت کنندگان سپس می توانند وارد اتاق جلسه شوند.
- حتماً از هدست یا هندزفری جهت بهینه سازی صدا استفاده نمایید.
- برای برقراری ارتباط و صحبت/ویدئو افراد شرکت کننده میزبان در صورتی که نقش آنها شرکت کننده (Participant) است باید میکروفن/ویدئو آنها را باز نماید یا نقش آنها را به ارائه دهنده (Presentor) یا میزبان (Host) تغییر دهد.
- بعد از اینکه میزبان دسترسی میکروفن/ویدئو را باز نمود، خود افراد نیز می بایست مجوز استفاده نرم افزار از میکروفن/ویدئو را با کلیک بر آیکن مربوطه در بالای صفحه فراهم کنند.
- در جلسات پرجمعیت میزبان میبایست میکروفن ها را ببندد و تک به تک برای صحبت افراد باز نماید. افراد با گزینه Raise Hand می توانند تمایل خود را برای صحبت اطلاع دهند.
- در بخش چت جهت تایپ حرف "ی" از کلیدهای ترکیبی Shift+X استفاده نمایید.
- نصب نرم افزار Adobe Connect بر روی گوشی یا لپتاپ اجباری نیست ولی میتواند کیفیت جلسه را افزایش دهد.
- در حال حاضر دانشگاه محدودیت پهنای باند یا منابع برای سامانه های ویدئو کنفرانس ندارد و در صورتی که در حین جلسه با قطع و وصل صدا مواجه شدید، مشکل به احتمال زیاد ناشی از کیفیت اینترنت کاربر است. بدین منظور دقت کنید که در حین جلسه ازVPN استفاده نکنید و همچنین از یک سرویس اینترنت غیر اشتراکی با پهنای باند مناسب استفاده نمایید.
در صورت وجود سوال با کارشناس انفورماتیک دانشکده/واحد خود تماس بگیرید. همچنین می توانید با آدرس ایمیل netaut.ac.ir مکاتبه نمایید.